Saturday, 29 October 2011

Jiran 2

Jiran- Series2



I tinggal di sebuah apartment persendirian di Bukti Antarabangsa bersama keluarga I iaitu ayah, ibu dan kakak saya. Kawasan itu merupakan kawasan terpencil dan ramai warga negara asing mendiami tempat itu. Lagi pun, kawasan apartment kami dilengkapi dengan security guard 24jam, kolam renang, trek jogging, tennis court… kerana terletak di tepi bukit.



Anyway, pengalaman I bermula sejak I mendapat lesen kereta dan ayah telah menghadiahkan I sebuah kereta Myvi untuk berulang-alik ke kolej. Setelah sebulan I menggunakan kereta baru I berulang-alik, ibu I mula offer kawannya mengikut I pulang ke rumah dari kerjanya setiap hari.  Kawan ibu I, yang dikenali oleh I sebagai Kak Salmah merupakan jiran kami yang tinggal di tingkat bawah apartment kami.



Itulah bermula kisah saya, seperti biasa… I habis kolej pukul 1pm pun mula memandu kereta ke tempat kerja Kak Salmah… iaitu sekolah rendah yang terletak berhampiran dengan rumah kami.



Hon…hon! 



Dari jauh, kelihatan Kak Salmah berlari anak ke kereta saya… dia berpakaian baju kurung satin oren dengan tudung biru muda.



“Hi! … Kak sudah lewat, YJ tunggu lama keh?”

“Taklah… “

“Huh… panasnya hari ini” sambil mengipas badannya



I tidak sengaja menoreh pandangan ke badan Kak Salmah, sambil mengarahkan haluan air cond ke Kak Salmah. Kelihatan badannya sudah berpeluh basah… maka baju satinnya mula melekat pada badan… dan bra hitamnya mula kelihatan dari bawah baju satinnya.



“Nah… kak” sambil menghulurkan tisu ke Kak Salmah.

“Kasih… YJ” lalu mengambil tisu dari tangan I… dan masih memegang tangan I erat.



I pun membiarkan tangan kami berpegangan.. sambil mula memandu kereta balik ke rumah. Walaupun, perjalanan itu memakan masa 10 minit… tapi penis mula menegang di dalam seluar… bah pertama kali wanita lain berpegangan tangan. Incident itu berakhir apabila sampai di rumah… lalu Kak Salmah… mengucap terima kasih.



---------------------



Pada keesokannya…



Hon… hon!



I pun menunggu… Kak Salmah. Sudah semalaman, I berfikir tentang peristiwa itu… menjadikan hati saya berdebar menunggu Kak Salmah. Dari jauh, Kak Salmah mula menghala ke kereta I.Hari ini, Kak Salmah berbaju kurung satin hitam bercorak berlang perak.



“Hi..”

“Hi… nampak panas hari ini” I balas sambil menghulurkan tisu pada Kak Salmah



Kali ini, Kak Salmah mengambil tisu dari I lalu I pun memegang erat tangannya. Dia pun membiarkan perbuatan I lalu membalas dengan senyuman manis. Dari saat itu, I mula membuat pelan untuk mengoda Kak Salmah… lah nak rasa seks … sebab teruna. Walaupun umur Kak Salmah mencapai lewat 40an… bodynya masih maintain baik dengan sedikit baby fat.



Perjalanan 10 minits… kami berpegangan tangan… sehingga sampai di apartment. Seperti biasa, Kak Salmah mengucap terima kasih.



------------------



Pada hari ketiga.



Kak Salmah bergegas… menuju ke kereta I.



“YJ tolong … hantar Kak balik cepat. Kak ingat lupa tutup gas dapur”

“Huh…?” I balas



Kelihatan… Kak Salmah berpeluh… I mengulurkan tisu lalu memandu balik.

Sesampai di apartment… Kak Salmah pun bergegas ke rumahnya dan I pun mengikuti belakangnya. Sebaik sahaja… pintu dibuka… bau gas sudah dipenuhi seluruh apartment.



I pun terus menolong Kak Salmah membuka semua tingkap… dan Kak pun menutup dapur gasnya.



“Fuh… terima kasih YJ… nasib baik tak ada masalah”

“No problem… asalkan dapat tolong Kak” I membalas.

“YJ nak makan… kak nak masak sedikit ni”

“Ok juga”

“Then YJ tunggu sekejap”



Lalu Kak Salmah menuju ke bilik air dan kemudian keluar ke dapur untuk masak makanan tengahari. I pun duduk di meja dapur menunggu dan menikmati pandangan wanita yang didepan I. Tudungnya sudah pun ditanggal… dan rambut panjang kerintingnya berayu sambil ditiup angin.



Setelah selesai Kak Salmah… “Bau sedap tak?” tanya Kak



“Eh… entah bau makanan sedap keh… bau pemasak lagi harum” I comment

“Bukan bukan YJ ni”



“Kak… biasanya kak makan seorang keh?”

“Yelah… lagi pun suami kak balik malam”

“Mana anak-anak kak pula”

“Mana ada anak kak… dah cuba banyak cara nak dapat anak tapi tak berhasil”

“Huh…?”

“Suami kak dah tak boleh”

“Tak boleh?” I tanya

“Eh budak ni”

“Cakaplah kak”

“Tak boleh… naik.”

“Oic… dah lama keh?”



“Sudah 10 tahun… tua dah.. dan kak pun bukan muda lagi umur pun 46 tahun” Kak balas sambil mengambil laut di meja 

“Kak tak nampak tualah… solid lagi”

“Solid apa pula…”

“Tu… body kak… tetek kak YJ nampak solid” terluar perkataan I itu.



 Kak Salmah senyum lalu “Eh budak ni makan cepat”

“Sedap kak…”

“Lauk keh, nampak tetek Kak” sempat Kak Salmah bergurau

“Hehehe” I ketawa.



Selepas makan, I pun balik ke rumah… dan berjanji akan menemai Kak Salmah makan tengahari.



---------------



Hari keempat.



I sudah berada di meja makan menunggu Kak Salmah menghidang lauk. Hari ni, Kak Salmah berpakaian blouse satin perak kira ketat juga menampalkan bentuk teteknya… sekali sekala… I dapat menjenguk bra merahnya.



Sambil makan… hari mulai hujan.

“Heh… “ Kak pun bergegas ke balcony belakang mengutip baju.

I pun mengikut dan menolong Kak Salmah.



“Masukkan baju dalam bakul” kak pun mengarah I

I pun memasukkan setiap helai pakaian yang diberi oleh Kak ke bakul. Tanpa disedari… Kak juga memberi I beberapa helai panties yang disidai kepada I… satin merah jambu, satin hitam dengan lace dan satin unggu.



“Wah… kak seksi juga… panties kak menarik” I comment.

“Jahat betul budak ni” sambil berasa malu pula dan dia menghulurkan bra-bra satinnya kepada I.



I pun memerhati bra-bra satinnya yang berlabel 70C dan ada 70D.

“Wah… solid benar badan Kak” I comment

Kak menghulurkan pakaian terakhir bagi I sambil balas “mana ada? Dah layuk”

“Tak percaya” sambil I memberanikan diri I meramas tetek Kak Salmah dengan dua tangan…

“Eh… jangan” Kak Salmah membantah lalu menghalang tangan I lalu berdedar ke biliknya.

“YJ tolong letakkan bakul itu ke dalam bilik” I pun mengikut Kak Salmah dari belakang dan menuju ke bilik tidurnya.



Biliknya classy dengan katil besar di tengah bilik… katilnya mempunyai frame atas yang diliputi kain silk yang cantik. Malah, di atas katil pillow and cushion kecil dihias cantik sekali… di kaki katil dihias dengan set kerusi yang sepadan dengan katil.



“Letak disitu” lalu Kak Salmah pun keluar ke dapur.



Kami pun menyambung makanan tengahari kami. Terasa diam sahaja.. antara kami akhirnya Kak Salmah pun berkata “ Eh… malu pula sekarang… tadi nampak berani sahaja”



“Tak adalah Kak… “

“Ala… tadi berani pula… meramas orang…heheh, sedap”

I mengangguk “Sedap… rasa solid”



“Pandai-pandai budak ni… mana tahu rasa solid macam mana” Kak Salmah mencabar

“Adalah… dapat rasa punya” I pun cuba menghampir Kak Salmah

“Pengalaman pun tak ada, nak comment pula badan Kak” dia mencabar lagi

“Ala Kak… “ lalu tangan I pun menghala blouse satin Kak Salmah dan membuka butangnya satu demi satu.

“Ala Kak… badan Kak cantik” hingga butang terakhir blouse itu dibuka… masih Kak Salmah tidak membantah. Kedua-dua tetek Kak Salmah yang disaluti bra lace merah dipamerkan hadapan I.



Kedua-dua tangan I mula menghala ke teteknya tapi dihalang oleh tangan Kak Salmah. “Cukuplah itu, YJ sudah enjoy tengok” lalu membutangkan balik blouse satinnya.



Akhirnya I memberanikan diri menanya “Kak sudah lama tak apa dengan suami kak keh?”



“Budak ni, ya dah agak lama Kak tak dengan suami Kak”

“Beberapa lama” I tanya

Dia pun mendiam diri lalu menjawab “8 tahun”



Perbincangan kami pun berakhir disitu.



------------------



Minggu depan.



Nampaknya pelan… I mula berhasil. Seperti biasa, I pun menunggu Kak Salmah… apabila nampak Kak Salmah… I tercenggang.



Hari ini, dia memakai tudung dengan cheongsam satin putih.



“Hi”

“Kak nampak cantik hari ni”



Dia pun senyum.Makan tengahari berlalu dengan biasa sahaja… I ingat ada peluang untuk bermesra… tapi Kak Salmah memberitahu dia penat nak mandi.



So I pun berlepak di ruang tamu selama ½ jam sebelum Kak Salmah muncul dengan pakaian camisole satin perak dan set seluar pendek. Dia pun join saya menontot tv.



Setelah 15 minits, I pun memberanikan diri “Kak nampak penat hari ni”

“Ye… banyak kerja kat sekolah” dia membalas

“Kak kena relaks sikit” I jawab

“Ala mungkin Kak dah tua… tak ada banyak stamina”

“Baik Kak … dapat massage sikit… boleh relak” I suggest.

“Cis… mana ada peluang dapat massage” dia balas

“Kalau Kak tak kisah… YJ tolong massage ok?”

“Boleh juga” dia balas



Peluang I sudah mendatang “Jom… kita pergi bilik massage senang sikit”

Dia pun mendiam diri sekejap lalu jawab “Ok”



Dalam bilik, Kak Salmah  terus menuju ke atas katil dan berbaring. Angin bertiup sekali-kala dari tingkat yang terbuka separuh… terasa selesa malah cadar katil sudah pun ditukar dengan cadar satin hitam.



“Eh kata nak tolong massage” tanya Kak Salmah

I terjaga dari khayalan… lalu pun menghampiri katil dan tangan I mula mengurut kedua-dua kaki Kak Salmah.



“Ok… tak Kak” I tanya

“Mmnh”



Lalu tangan I mula mara ke atas sehingga ke bahagian bahu… lalu mengurut belakang Kak Salmah. Kini… badan I pun sudah berada di atas Kak Salmah.. di katil. Sambil mengurut… I pun bertanya

“Kak… ok”

“Ok, selesa”

“Yakah… sudah lama tak ada massage Kak,keh?”

“Ala … mana ada… jangan cakap massage… sentuh pun susah dah”

“Kenapa, Kak… hubby tak main meh?”

“Cis, budak ni…main apa lagi.. dah tua”

Kini… tangan I pun mengurut ke bawah sedikit bahu belakang… mula narik tali camisolenya ke tepi tangan.

“Mana tua… bagi YJ Kak tak tua langsung. Tapi… Kak tak miss ke rasa main?”

Tangan I mula mengurut ke bahagian tepi menghala ke atas arah tetek… cuba menguji air. Hati I mula berdebar-debar… apabila jari I mula menyentuh tepi tetek Kak Salmah bah camisolenya sudah tidak dapat menutupi bahagian atas badan Kak Salmah.

“Pandai puji orang pula… budak ni.” lalu diam





Tangan I berulang-alik mengurut… sekali-sekala, jejari I cuba menyentuh tepi tetek Kak Salmah lagi… tiada sebarang bantahan dari Kak Salmah. Maka I pun memberani perbuatan I, kedua-dua tangan mula mengurut ke hapadan sedikit badan Kak Salmah … bah cadar satin itu licin memudahkan perbuatan itu. Dengan perlahan tangan I dapat mengurut dan menyelak ke hadapan sehingga bersentuhan sedikit dengan bahagian bawah kedua-dua tetek Kak Salmah.



“Kak… ok” I berbisik

“Mmh mmmh selesa” dia menjawab dengan miang



Perbuatan I berulang … dengan tangan I bergerak naik… setelah beberapa kali… akhirnya kedua-dua telah berjaya menramas tetek Kak Salmah… putingnya sudah keras dan dapati dirasai oleh jejari I. Untuk mengelak daripada diperasan, I pun terus mengurut sambil menramas teteknya.

Saiz teteknya kira besar.



“Kak.. selesa?” I berbisik

“Ok… tapi Kak ingat YJ lagi selesa.. betul?” dia berbisik juga

“Mana selesa Kak… kak yang dapat urut” I bergurau manja

“Eh, YJ lagi selesa dapat urut dan ramas… benda baru…hehehe. Cuba urut bawah pula” Kak berbisik.

“Mana Kak...?” sengaja nak kacau



Lalu… tangan terus menyelak dalam seluar satin Kak Salmah dan menramas bulu pantatnya… hingga ke labianya. Basah dengan air pantat…



“Di sini keh, Kak” I bertanya lagi

“Eh… berani betul, tak baik… mmmh” dia mengeluh

Jejari I sudah mula mengurut labianya.. dan mencari biji kelintitnya.

“Jaanngan… uhhh, Kak bersuami tahu..YJ”

Seterus… I mengurut biji kelintitnya.

“Tapi… Kak sudah lama tak main… sedap tahu rasanya Kak”

“uuummmh, huh huh huh, jahat tahu… kira curang ni kita.. aaaaaaaaaaaarhhh” belum sempat jawab Kak Salmah sudah orgasm… bergetar-getar badannya… dengan irama jejari I mengurut pantatnya.



Setelah seketika, nafas Kak Salmah kembali normal… dan berbaring di atas katil setengah bogel. I masih memerhati keindahan badannya lalu senyum… tahu pelan I sudah berjaya… tidak lama lagi I akan merasa pengalaman yang selama ini diidamkan sahaja.



“Kak… ok” I berbisik lalu menghala bibir I ke arah Kak Salmah dengan perlahan menciumnya… mulutnya mula membuka lalu bermain lidah… kami.

Sambil bercium, I mula membuka seluar I… kemudian baju I.



Akhirnya… tiada seurat benang di atas badan I, lalu I pun memeluk Kak Salmah sambil berbisik “Kak, YJ nak main dengan Kak”

“ohh,kalau Kak tak bagi pun YJ nak punya… cepat… bagi Kak rasa ni” sambil memegang penis I dan menghala ke lubang pantatnya.



Sedikit demi sedikit, penis I menjunam dalam lubang Kak Salmah. “Ahhhhh” I mengeluh… terasa pantatnya panas dan mula mengurut penis I.

Tanpa… membazir masa, Kak Salmah sudah pun mendayung … “Gattttaaal, YJ.. ceepaaat Kakkk naaak”



Dia pun mempercepatkan badannya… dengan itu I pun mengikuti iramanya… lalu kedua-dua tangan terus memramas teteknya yang terdedah itu.



“Huh… huh…. Aah … aaah …. Aaah … huh huh … cepat cepat ,dalam sikit darling” dia mengeram



I pun menjunam sedalam yang boleh… lagi badan kami berdayung.



“Kakkk… ssedap kakkk” I mengeluh

“Yess, yesss.. Kakkk suka… dah llama  tak rasa ni……….. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh” badan dia bergetar cepat… masih berdagung… hingga penis disedut bertubi-tubi.



“AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH” I pun tidak dapat menahan keenaakannya lalu pancut.



Sedikit demi sedikit, air mani I disembur dalam lubang Kak Salmah. Kami pun berpelukan mengeram kesedapan.



Kami pun tidur.. diatas katil… hingga bunyi jam berdering menandakan pukul 3 petang… lalu Kak Salmah pun terjaga.



“YJ… sudah lewat ni” dia bisik.



Belum sempat, Kak Salmah dari katil… I pun menariknya balik ke atas I.. lalu bercium… Kak Salmah pun berbaring atas katil lalu I pun mula memasukkan penis I ke dalam lubangnya.



“Huuuuhhh” dia mengeram “Jahat betul budak ni… kacau kak sampai macam ni…kongkek kak”



I pun berdayung… penisku dalam pantatnya. “YJ dah tak tahan lihat selalu… sampai malam pun tak dapat tidur”



“Huuuuh…. Seedap YJ masuk dalam sikit, hehe Kak pun basah setiap malam harap dapat rasa macam nii… hhhuuu” dia manja



I pun bertubi-tubi… menjunam lubang pantat Kak Salmah… lalu memancut dalamnya… lalu kami pun berciuman.



Itulah bermula pengalaman I.

1 comment: