Friday, 21 October 2011

SPT

Experience from a friend of mine, i rewrite his exp... long time ago.


Ini bermula dengan sepupu I… memberitahu I bahawa ada seorang cikgu tution boleh memberi special service selain daripada mengajar tution. Cikgu tersebut hanya .. memberi layanan kepada murid Form4 atau Form 5. So I pun mendapatkan telefon contact dari sepupu I kerana ingin mencubanya.

So, I pun menelefon cikgu tersebut… pertama kali kami berbual.. dia dikenali Cikgu Aida dan mengajar bahasa Malaysia untuk murid bersedia SPM. Lalu Cikgu Aida pun menanya beberapa soalan… I dalam tingkatan mana (Form 4), tinggal dimana  (Shah Alam), keluarga … race (Cina), siapa yang memperkenalkan (Sepupu I), tution berapa lama (sampai SPM)… Cikgu Aida kemudian menerangkan sessi tution… setiap minggu sekali.. iaitu hari selasa untuk 2 jam dan satu sessi yurannya Rm200. Tambahnya yuran agak tinggi sebab ini tution special.. tanya saya understand. I bersetuju dan start tution minggu depan.

Minggu depan, hati I berdebar-debar menuju ke kondo yang didiami oleh Cikgu Aida… alamatnya diberi oleh Cikgu Aida malam semalam semasa I confirm sessi tution I. Tiba di pintu kondo Cikgu Aida…I pun membunyikan loceng pintu…Cikgu Aida membuka pintu dan menjemput I masuk. I pun mengikut perempuan yang umurnya melebih 40 tahun… berpakaian baju kurung hitam satin dengan rambut kerintingnya dan cermin mata. Cikgu Aida pun menjemput I duduk di meja makan panjangnya.. disitu dia akan mengajar tution.

I pun duduk diam …dan mengeluarkan buku-buku bahasa. Cikgu pun mula mengajar… sememangnya dia Cikgu berpengalaman. Setelah setengah jam mengajar, Cikgu Aida… menyuruh I berehat sekejap. Dia pun menghidangkan air milo dan biskut untuk I…lalu kami pun berbual. Dia pun menanya I samada ada girl friend tak? I pun menjawab tak ada… lalu menanya pernah saya ada dating. I pun jawab tak ada… sebab tak banyak experience dengan perempuan. So dia menanya I samada I ialah virgin.. rasa malu I mengangguk sahaja. Dia pun senyum… kata tak apa, mesti ada change belajar. Kemudian, dia pun menerus mengajar.

Masuk 10 mins, Cikgu Aida pun meminta diri.. nak pergi bilik air. Okaylor… I pun menunggu. Tiba-tiba terdengar panggilan Cikgu Aida, hati I mula berdebar semula… kemudian perlahan menuju ke arah Cikgu Aida…panggilannya dari bilik master room.. I pun memasuki bilik tersebut. Masih tiada kelihatan Cikgu Aida.. sempat juga I memerhati biliknya… katil queen size dihias dengan bedsheet satin silver dengan cushion. Ini juga dilengkapi dengan meja solek dan kerusi. Cikgu Aida memanggil lagi… dibilik air kelihatan Cikgu Aida dalam bra dan panty, baju kurungnya sudah berada di atas lantai bilik air.I pun mendekati Cikgu Aida…lalu menanya kenapa? Cikgu Aida meminta pertolongan I membuka kancing branya yang tersangkut.. nak tukar baju kononnya.Dengan perlahan I menghampiri Cikgu Aida dan berdiri di belakangnya… Cikgu Aida yang berhadapan dengan cermin bilik air jelas kelihatan badannya dengan bra satin unggu dan panty unggunya. Penis I sudah menegang dalam seluar.. lalu I pun membuka kancing branya dan tanggal branya ditangan I. Cikgu Aida menyuruh I meletakkan bra itu di atas lantai sahaja.

Dari cermin… I dapat melihat tetek Cikgu Aida yang masih solid walaupun putingnya sudah keperangan tapi Cikgu Aida hanya senyum tanpa berusaha menutup kedua-dua teteknya. Lalu Cikgu Aida meminta I menolongnya menanggalkan pantynya juga. I pun segera menyelak tangan I dalam panty Cikgu Aida dengan perlahan menanggalkannya. Cikgu Aida kemudian memegang tangan lalu meletak tangan I dipantatnya. Kemudian dia membawa jari I masuk ke dalam lubang pantat…dan urutan masuk keluar jari I dari lubangnya.

Cikgu Aida mula mengeluh … tangan sebelah I pula mula meramas tetek Cikgu Aida.

Setelah 5 mins, Cikgu Aida pun berpusing dan dengan perlahan menanggalkan pakaian I pula. Kini.. kami berdua-dua sudah berbogel di dalam bilik air. Cikgu Aida lalu menarik I ke bilik masternya.. dan berbaring I diatas katil satin. Memang licin… Cikgu Aida mula mengulum penis dengan mulut. I sudah tidak dapat bertahan lalu mengeluh dan menjerit kesedapannya. Cikgu Aida tersenyum dan mempercepatkan aksinya… sehingga I meminta Cikgu berhenti.

Cikgu Aida …perlahan-lahan merangkak ke atas katil…dan mengangkang kakinya…kemudian dia meletakkan condom ke atas penis I. Dengan itu… Cikgu Aida perlahannya menyelamkan penis I ke dalam pantatnya. Kami kedua-dua mengeluh … I pun berdayung masuk keluar penis I dalam pantat Cikgu Aida. Setelah 5 minits… I pun tidak dapat bertahan lalu memancut. Cikgu Aida pun senyum.. dan membawa I ke bilik air … kami pun mandi bersama.


No comments:

Post a Comment