Sunday, 23 October 2011

Tuan Rumah

Cerita i bermula dgn I masuk ke condo baru - rumah sendiri di Puchong Koi Tropika. Sebab..i tinggal bersendirian so mula mengambil keputusan menyewa bilik yg kosong kepada orang lain...since kondo i mempunyai 3 bilik dan i hanya menggunakan satu bilik sahaja.

Dgn paparan advertisment, i dapat beberapa call utk menyewa. Setelah menunjuk beberapa orang condo i, akhirnya i menyewa satu drpd bilik kpd satu pasangan Melayu. Kata mereka, suaminya baru transfer ke KL oleh syarikat dr Terengganu. Buat sementara waktu...menyewa bilik mungkin akan transfer balik. Maka abang Amin and Kak Farah mula berpindah masuk condo i...of course perabot dan peralatan sudah ada ... kira boleh share pakai - dapur, tv dan etc.

Abang Amin pula selalu kerja on call dan jarang nampak dia... kerja shiftnya pukul
7pm hingga pagi. So kebanyakan masa memang jarang i bertemu dia. Manakala Kak Farah adalah surirumah sahaja so memang selalu bersapa dgn dia bila i balik ke rumah. Kadang kala, i pun berchit chat dgn Kak Farah dan lama-kelaman i pun sudah close dgn Kak Farah. Sudah sebulan mereka tinggal di condo i, mulalah Kak Farah pun menpelawa i makan malam yg dimasak.

Mulai itu, selepas balik kerja i pun makan masakan yg disedia oleh kak Farah... dan kadang- kadang Kak Farah akan makan bersama dgn i. So mulalah i mengambil perhatian Kak Farah. Sambil makan, i berbual dgn Kak Farah dapat tahu Kak Farah sudah 48 thn manakala abang Amin 52 thn dan tiada anak. Mereka ada beberapa rumah di Terengganu. So biasanya pada waktu malam, i dan kak Farah berbual, menonton tv dan main facebook. Sudah 2 bulan, Kak Farah mula keluar waktu malam dgn kawannya...semakin hari Kak Farah balik semakin lewat. I pun mula suspek tapi itu bukan apa yg i boleh sibuk.

Anyway... masa sudah berlalu... 3 bulan kenal Kak Farah. Pada suatu malam, Kak Farah mengajak i keluar ke IOI mall.. konon nak beli benda. So kami pun makan kat sanalah.Kami pun makan di Pizza Hut..lalu kami pun berbual..

"Kak boleh tak YJ tanya sedikit?"
"Boleh, kenapa?"
"Sedikit sensitive punya soalan?"
"Ok... tanyalah"
"Kak ... kerap keluar malam dan balik lewat... kak ke mana?"
"Oh"
"Kenapa?"
"YJ boleh keep secret tak?"
"Ok"
"Kak keluar dgn kawan... laki"
"Kenapa...abang Amin tak marah ke?"
"Dia tak tahu..."
"Habis kak buat apa sampai lewat malam"
"Ok... Abang Amin dgn kak sudah lama tak main..sejak 8 tahun lalu.. abang amin sudah tak boleh"
"Oh"
"So kak pun cari kawan ... Kak pun kadang-kadang perlu"
"Faham..kak tak takut orang luar"


"itu yg kak kadang susah tu...bukan senang"
“Faham.. kak”

“Eh.. macam mana pula dgn YJ, ada gal friend? Nampak selalu kat rumah seorang sahaja”

“Alah Kak, YJ pun kerja selalu.. tak banyak masa bersosial mana ada gal friend”

“Ceh… macam kak nampaknya”

“Pandai gurau juga kak, macam ni kami berdua boleh bersosial”



- diam-  Muka Kak Farah perlahan senyum.

“Mmmh, gurau-gurau bolehlah..kalau buat betul takut YJ tak berani ni”

“Kalau kak boleh, YJ mesti on”

“Huh.. betul.”



I pun pegang tangan Kak Farah. Dia pun senyum lalu..

“Tak menyesal nanti… kak sudah berumur wow”

Entah apa terjadi…tiba-tiba hati berasa berani lalu kata “Kalau kak boleh buat.. YJ on.. buat deal”

“Deal”

“Ok”



So… kita berdua lepas shopping pun balik rumah dan tiada apa berlaku. Lepas 2 hari,

Kak Farah dan I pun tidak mention balik apa yang kita deal malam tu. Hingga Friday night, Kak Farah ajak I pergi shopping kat MidValley… so I pun on sebab tak ada program juga.Kita pun makam sama, lepas tu shopping hingga Kak Farah singgah di butik LaSenza…I pun tunggu diluar dia pun shop. Kemudian, dia keluar dengan banyak beg.. beli banyak juga tanya dia. Dia senyum sahaja.. lalu kata dia ingat deal kita.



So malam itu, I pun duduk menonton TV cos esok tak kerja mah. Setengah jam kemudian, Kak Farah keluar ke ruang tamu dan meneman I menonton Tv. Sekejap.. dia bertanya “YJ boleh tolong?”

“Ok.. Kak nak tolong apa?”

“YJ tolong bagi opinion…” lepas tu Kak Farah pun masuk dalam bilik

Lepas 10 mins, Kak Farah pun memanggil I.

I pun terus menuju ke bilik Kak Farah, pintunya tidak tutup.. I pun berdiri di tepi pintu. Kak Farah pun berpusing menghadap i…lalu mempamerkan dua set bra dan panty di atas katilnya.



“Cantik tak?” dia tanya sambil menarik I masuk dalam biliknya.

Satu set bra.. satin brown dengan panty satin brown dan satu set bra lace putih nipis lagi transparent dengan match panty juga.

“Cantik.. I jawab”

“Nak cuba… jadi model… YJ bagi opinion”

“Ceh… Abang Amin macam mana?”

“Lah… dia kat Singpore..next Monday baru balik… takut deal keh”

Belum Kak Farah continue… I pun peluk dia dari belakang. Lalu I cium Kak Farah kat leher.



“Heh.. nampak jahat”

Tangan I mula merayau kat blouse Kak Farah.. satu demi satu butang baju tu dibuka I. Lepas tu, tangan sudah pun turun ke skirtnya…lalu tarik zipnya.

Baju blouse dan skirtnya semua turun atas lantai… tinggal bra dan panty hitamnya.



Lalu Kak Farah pun menyandahkan I ke atas katil… kemudian membuka bra dan pantynya. Kemudian memakai bra satin brown dan pantynya lalu memusingkan badannya.



Penis I sudah pun menegang lalu..Kak Farah mengambil set bra yang kedua tu dan memakainya. Set bra lace putih itu memang tidak dapat menutupi bahagian penting Kak Farah… nipple tetek Kak Farah keperangan jelas nampak… malah labia pantat Kak Farah juga tidak ketinggalan.



“Kak… shave bulu kak”

“Untuk YJ lah..cantik tak”



I diam sahaja…lalu tangan mencapai panty putih itu..dan menyelak ke dalam. Jari I sudah menraba permukaan labia pantat Kak Farah. Kak Farah yang masih berdiri mula mengeluh…dengan perlahan I memasukkan jari I dalam lubang pantatnya.



“Ahhhh…”



Sebelah tangan pun mula menanggalkan panty Kak Farah. Kak Farah pun menyandahkan badannya di atas katil bersama I.Dengan kedua-dua tangan I… pun membuka kancing bra Kak Farah lalu terdedahlah… tetek cup Cnya.



I pun meramas kedua-dua teteknya ..Kak Farah semakin menyandah badannya lalu kami pun bercium main lidah.



“Mmmmh… mmmh… huuuu”



Kak Farah.. mengangkang kakinya.. tanpa disedari I .. mula pantat sudah terjunam ke bawah.. penis sudah pun tidak kelihatan.. dan diliputi pantatnya.



“AAAAHHHH… sedddaappp” Kak Farah mengeluh lagi.

“Aaaah… Kakk belum pakai condom…lagi”

“Tak payah darling.. Kak nak feel darling”



“Aaahh” I geluh pula.



Kelihatan Kak Farah sudah berdayung atas bawah… penis I sudah diliputi dengan air pantat Kak Farah.. panas.



“Cepppatt.. darlinggg”

I pun mempercepatkan penis menarik masuk keluar. Tangan I mula meramas tetek Kak Farah yang bergoyang dengan badannya.



"UH..huh huh huh.. huh huh huh... ..." mengerah sesekali mengolah kepalanya.




"Oh...nak.. bagi kat ...naaaaaakkk... bagiii Kakkkk batang besar itu... huh huh huh.."



Stim lagi dibuat Kak Farah..



"ya ya ya ya...sseeeeeedaaaaaapp"



I melepas... pancut.. demi pancut... lepas dalam lurah pantat.

Kak Farah masih berdayung



"Yaaaaaaaeeeeee... pancut.. panas.. ...darlinggggg"

Kak klimaks... mengerah ... mengonyang badan dengan kuat bersama I.



Tum..tum ..tum tum... tum.... Bummm.. bunyi..katil.



"Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh" kami pun menyerit kesedapan.




Selepas.. beberapa minit… Kak Farah pun bersenyum.. I pun menarik keluar penis I.



“Sedap tak…?” Kak bertanya.



I hanya mengangguk kepala I… “Nak lagi…” I bertanya.

Kak Farah mula faham.


No comments:

Post a Comment