Saturday, 5 November 2011

Cikgu Leila

It was my first time...umur I only 16 tahun.

Masa tu... BM I tidak begitu baik...jadi parents I jemput seorang guru

Tution untk I.Lihat keluarga I memang berada tapi parents I sering tiada di rumah, so tinggal I seorang(anak tunggal) and orang gaji di

Rumah.



Ok... masuk topicnya......jadi settlelah cikgu tution mengaji I dua kali seminggu selepas sekolah (2.30 petang).Namanya Leila...kononnya dia berumur antara 30 lebih...bersuami itu yang I tahu. Badannya pula gempa sedikit...tidak gemuk.Tapi cara pakaiannya memang menarik...hi class...bagi I high heel yang dipakainya paling menyeronokan I.Begitulah backgroundnya...



Kejadian itu bermula secara berturutan...masih segar ingatan I, kami mengadakan sesi Bm di bilik I sebab peralatan dan kebiasan I belajar di situ.Pada sesi 3  ......Cikgu Leila dan I sering berdebat tentang wanita dan masalah boshia.........tiba tiba ditanya tentang pengalaman I dengan wanita yang memang I tidak tahu lansung...jadi counter I tanya pula pengalaman Cikgu Leila..................masa tu I sedar Cikgu Leila gatal orangnya...dia suka mengejek lelaki... terutamanya guru baru.Tambahnya,

suaminya jarang bersamanya.

Selepas itu...sesi 4 Bm bertambah seronok...baju kurung Cikgu Leila lebih seksi....seringkali Cikgu Leila memeriksa kerja I sambil meletak tangannya di paha I...I biarkan hingga Leila menraba paha I...masa tu...

Memang batang I pun menaik...Cikgu Leila tahu...dan itulah setakat dilakukan.

Sesi 5......... memang I harapankan,kali ni kelakuan Cikgu Leila bertambah...

Kadangkala menraba paha.........kadangkala bersandaran dibelakang I memeriksa

Kerja I...sandarannya memberi I rasa payudaranya yang agak besar itu..

Memang enak...sesekali Cikgu Leila mengerakkan payudaranya...untuk memberikan I rasanya.I masih innocent jadi I duduk diam sahaja.



Sesi 6.........kali ini...sesi lebih relaxlah!Bestlah!

I sudah ready..dengan Cikgu Leila...seperti biasa...Cikgu Leila meletakan tangannya dipaha I...maka naiklah batang I tapi terperanjat I bila

Cikgu Leila memegang batang I diluar seluar I....sambil berkata

"Relaxlah, cuba tumpukan kerja kamu...saya akan tumpukan kerja

saya."

Di situlah.........Cikgu Leila memegang dan mengerakkan batang I depan

dan belakang.I sudah tidak dapat menahannya lalu mengerang kesedapan yang I tak pernah rasa. "Uh...uh...ahhhh ah..uhuh...uh"I menambahkan nafas I...dan rasanya macam nak kencing... "Lepaska..lepas...saya....mmn mmn...uhhhhhhhh,"

saya...mengeram...lalu terpancutlah air maniku...di dalam seluar...memang lega dan syok.

Tambahan...aku juga sedar kelakuan Cikgu Leila juga pelik dan dia bergetar-getar.

Nafas Cikgu Leila juga syok dan diakhir dengan... getaran yang kuat..

(sebenarnya Cikgu Leila juga mendapat kepuasan seks)

Akhirnya Cikgu Leila memeluk saya ...dan setakat itulah sesi kami..



Sesi 7.

Hari tu...Cikgu Leila tidak melakukan apa apa pun sebab... I sendiri sudah

pun mendiamkan diri...hanya menumpukan pelajaran... mungkin ada sebab yang lain

bagi Cikgu Leila...bagi I memang dalam hati hendak melakukan sesuatu.

Tapi... sesi itu ditamatkan dengan pelukan mesra sahaja.

Maka...masa itulah I menetapkan hati akan I lakukan sesuatu sesi yang akan

datang.



Sesi 8.

Seperti biasa...Cikgu Leila memeriksa kerja rumah I and menjelaskan apa yang perlu

dibetulkan. Kali ini..I merapatkan kerusi I dengan kerusi Cikgu Leila.Cikgu Leila pula buat tak perasaan...kemudian I letakkan kaki I hingga bersentuhan

dengan kakinya. Lalu I pun meraba kakinya dengan kaki I............maka cikgu pun balas

balik senyuman manis lalu berkata "ewah ewah...sudah dewasanya......berani mengejek

cikgu pula.."

"Bukanlah...nak relax sedikitlah...sebab penat belajar..."I balas...

"Kalau begitu...cikgu juga perlu relax sedikit pun..." kata Cikgu Leila sambil...

menanggalkan bahagian bawah baju kurungnya.......terperanjat I...rasa syok juga...

dapat melihat kaki cikgu cantik itu.Lalu Cikgu Leila pun memegang tangan I ke

bahagian kemaluannya...dia masih memakai seluar dalam..uhhh sutera merah jambu..

menarik...I pun raba raba kemaluannya dalam seluar dalam.Bulunya halus...lubang tu

rapat juga.

"Syok tak..."tanya Cikgu Leila...dan mengajar I meletakkan jaring I dalam lubang itu.. masa tu batang...memang keras dan sakit....Di raba-raba lubangnya...licin dan

berair mula dirasai... Cikgu Leila..nafasnya berubah... "uhhhh...uhhh mmmh...

...uhhh...syokkk" ......badan cikgu mengikuti irama I meraba....Sambil Cikgu Leila

memegang batang I seperti hari tu...cikgu mula berciuman mulut I...seperti

filem mat salleh...maka balas juga I ciuman itu...

Hanya beberapa minit...kemudian...pancut air mani I sekali lagi....juga dengan

Cikgu Leila mendapat kepuasan seks.



Ehhh....belum habis lagi....Lepas tu...Cikgu Leila mengunci pintu bilik I....

maka mulalah pengalaman baru untuk I....hati I memang berdebar...lagi..

tapi batang I sudah tak bersemangat....Cikgu Leila tahu...lalu melakukan persembahan

untuk I...kali ini I duduk di katil I...dan Cikgu Leila menanggalkan pakaian

yang tinggal dengan perlahan......seksi... dan baju dalam nya... juga berwarna merah

jambu... corak juga.Maka bogellah Cikgu Leila di depan I....titiknya agak serdehana...

I masih tak tahu...hanya dia sahaja wanita I pernah lihat...tapi payaudaranya memang

besar... lalu I ciumkan dan jilat seperti bayi...

"hehheee hehe...perlahan sikitlah...masa panjangni"...kata Cikgu Leila.Cikgu juga menanggalkan pakaian I....

Akhirnya...kami pun berbogel di atas katil....

"U relax dan enjoy sahaja...biar cikgu lalukan seterusnya.."tiba-tiba

batang I keras semula...

Kali ini.... Memang syok....Cikgu Leila perlahan-lahan memasukkan batang I di

dalam lubangnya...ketika itu...cikgu di atas I......lah!

Rasanya licin...panas...ketat...dan selesa.

Lepas itu...badan Cikgu Leila bergerak ke atas dan bawah...maka I memang tak tahan

Lalu mengikuti iramanya.....tapi... "jangan bergerak...cikgu dah kata...."sambil

memberi senyuman yang gatal.

Lepas tu...digerakkan lah...badan cikgu...sambil Leila mengeram..."uhhh ya...ya...

ya....beri kepadaaaa I!.........yaaaaaah....ummmm!"

I melihat batang memasuk dan keluar dari lubangnya berturutan...hingga

I menambahkan nafas...lalu tak tahan...keenaknya dan pancutlah....

Cikgu Leila tidak lama kemudian juga bergetaran sambil memeluk I dengan

kuat.

Lepas tu...kami pun berpeluk dan berciuman..Cikgu Leila senyum dan

Berkata.... "Kita sambunglagi..."



Sesi 9 dan seterusnya...



Maka...mula pelajaran seks I oleh Cikgu Leila...bukan main...sesi yang seterusnya

kami bersetubuh kadangkala... ada pula ejek-mengejek bermain-main kemaluan..

hinggalah...cuti sekolah...I dipelawa untuk tinggal di rumah Cikgu Leila.



Di rumah Cikgu Leila..

Rumahnya teres...dua tingkat...3 bilik...satu mereka...satu anak mereka........ mereka mempunyai 2 orang anak perempuan (tiada hubungan dengan I).Masa itu... rahsia dan hubungan I dengan cikgu bertambah syok..seakan permainan..siang kami ejek-mengejek ...picit titik...batang ...tekan lubang..heheh tanpa kesedaran anak mereka...oh ya suaminya tiada di rumah sedangkan kerja.

Malam satu... cikgu Leila curi-curi masuk dalam bilik I dan melakukan dengan I...

Malam dua....cikgu Leila mengurat I ke tandas tingkat bawah....situlah kami melakukan lagi..syok.

Itulah...yang I ada...seterusnya...rahsialah!

No comments:

Post a Comment