Monday, 29 October 2012

Kolej


Namaku YJ… I pernah menceritakan beberapa fantasi-fantasi I and menpamerkan di atas internet. Anyway, ini adalah fantasi terbaru yang I terokai-memang original… harap semua dapat menikmatinya.

 

 

Kisah ini bermula semasa I belajar di kolej…masa itu I tengah mengambil khusus American twining programme. Ini terjadi semasa I dalam semesta ketiga I dalam kolej. (I kena menghabiskan 5 semesta sebelum I layak melanjutkan pelajaran I keluar negara)

 

Masa itu, work load dan projek memang banyak… so beberapa pelajar pun belajar lewat di perpustakaan kolej sampai tutup iaitu 10pm. I pun antara mereka… kadang-kadang, I tolong staff perpustakaan tutup pintu dan lampu. Ini bermula satu malam, tinggal I dengan clerk perpustakaan tutup pintu…so clerk itu pun bertanya I pernah dengar special programme dari special club.

 

I pun berjawab… tak pernah, ia untuk apa? Dia pun kata since I nampak rajin dan handsome… dia boleh recommend I join dan boleh dapat cari duit. Dia tambah… pendapatannya sangat lumayan… student yang joined tak pernah menyesal. So, dia kata kalau I berminat, jumpa dia kat perpustakaan waktu tutup esok dan dia bagi saya one day untuk fikir.

 

Well.. apa salahnya kalau mencuba bukan rugi. So I pun muncul di perpustakaan ½ jam sebelum tutup. Siap student semua sudah beredar, clerk itu (Ms Lee) pun muncul di meja I dengan selonggok file.

 

“Hi… nampaknya u sudah setuju”

I mengangguk sahaja.

 

“Ok.. apa yang kita ceritakan mestinya ditutup rahsia, promise?”

“Ok”

 

So perlahan, dia membuka file yang dibawanya…

I terkejut nampak…apa yang ditunjukkan. Dalamnya ada gambar profile 5 orang student lelaki.

 

“Ini member yang kita ada sekarang… student bagus”

“Untuk apa profile itu...” I tanya

“Ok.. club ini terdiri daripada member student sahaja… operationnya ialah social group.. means member akan jadi teman client kita”

I diam sekejap.

“Kenapa choose i?”

“Well, member kita semuanya budak baik…sebab kita tak nak student yang susah. Faham.. as client kita pun nak selamat… full confidential”

I mengangguk

“Operation menguntungkan..kita akan ambil komisen 30% of the profit..so u ok dengan ni”

 

Lepas itu, Ms Lee membelok file itu… menunjukkan 3 lokasi (apartment untuk mereka beroperasi). Semuanya kondo di Mont Kiara.

Sekali.. Ms Lee menanya “Ok?”

I mengangguk dan membalas “Berapa profitnya…?”

“Bagus… biasanya charges per sesi ialah Rm600 so u akan dapat Rm420… sometimes ada yang bagi lebih depend on client”

 

I mengangguk lagi.

 

“So bila you nak start?”

“Anytime”

 

Ms Lee pun senyum.. dan mengambil handphonenya…lalu menelefon.

“Hi.. Lee sini, ok.. member baru boleh start buat appointment”

 

-- sunyi –

 

“Huh.. client nak malam ini?” Ms Lee memandang I

I hanya mengangguk.

“Ok… pukul berapa..sekarang 8pm.”

9pm.. ok”

 

Ms Lee pun menutup handphonenya.

“So nampaknya.. kita kena bertolak sekarang”

So I pun mengikut Ms Lee dari belakang.

 

--------------------

 

Ms Lee pun memandu ke Mont Kiara…dalam kereta…kami berbual-bual.

 

“So nampaknya client kita memang nak cuba member baru..u ready”

“Tak tahulah”

Ms Lee memandang I

“Izzit your first time”

I mengangguk…kemudian dia mula menelefon.

 

“Hi…ada changes… member is first time..tanya client mahu tak? Charges go to Rm1k”

 

Selepas tu, Ms Lee terus memandu..then dia menanya I.

“Kalau on.. you nak proceed tak? Since it is you first time?”

“Ok” I jawab since I pun rasa excited nak cuba.

 

Sekejap.. handphone Ms Lee pun berbunyi…

“Client nak sangat..dia bayar Rm1200..ok”

 

So..kami pun berbual-bual lagi… dapat tahu Ms Lee sudah divorce so dia masuk business macam ni.. tiada anak, lagi tinggal seorang. Dari muka nampak Ms Lee dalam lingkungan awal 40 tapi bila tanya dia sudah 48 umur. Anyway.. tidak lama… kami pun sudah menuju ke kondo- sign menunjuk M-Service Apartment dekat dengan Plaza Damas.

 

So… Ms Lee pun membawa ke atas studio apartment..tingkat 5. I pun mengikut Ms Lee masuk dalam apartment.

 

Apartment itu mempunyai satu ruang tamu, satu bilik tidur dengan bilik mandi dan satu corner dapur kecil. Hiasannya kebanyakan warna kelabu coklat….dengan lampu yang terang. Ms Lee menunjuk I bilik tidur…katil cadar putih dengan bantal dan kushion coklat. Dia kata… lepas siap tak payah kemas coz ada room service bersihkan. I mengangguk.

 

Lepas itu, dia suruh I lepak kata ruang tamu… dan semua curtain tingkat ditutup rapatnya.

 

“Ok..I akan make a move… nanti pukul 1130pm I datang pick u..ok”

“Ok”

“Oh..lupa… ada item you nak pakai…I sudah letak dalam laci tepi katil…take care”

lalu Ms Lee pun menutup pintu dan beredar.

 

I duduk atas sofa…menunggu. I melihat jam tangan I sudah pukul 910pm. Apartment berasa sunyi. Tunggu sekejap..tiba-tiba loceng pintu bunyi, hati I pun berdenyup-denyup kuat sambil menghala ke pintu. I mengintai lubang pintu… berdiri seorang wanita. I pun membuka pintu.

 

“Hi..” wanita itu senyum.

“Hi..” I pun membalas senyum.

Wanita itu… masih memakai pakaian kerja…coat kelabu dengan matching skirt. Spagethi skirt putih dalam…ketat menunjukkan saiz teteknya yang agak besar. Rambutnya kerinting…pakai mekap,cina seperti I. Dengan pandangan dia mungkin berumur awal 40. Dia memakai kasut tumit tinggi hitam..dan jarinya mekap unggu.

Badannya gempal sedikit …saiz sederhana, tapi senyumannya manis..muka cantik.

 

 I masih termenung ingat… datangnya wanita tua dan hodoh kononnya. Tapi berdiri didepan I wanita yang cantik tapi body out sedikit.

 

Dia masih berdiri diluar pintu…I sedar lalu mempelawanya masuk.

Then I pun menutup pintu dan locknya.

 

Dia pun duduk di atas sofa…I pun mengikut duduk bersama.

 

“Hi..saya Laura”

“Hi..saya YJ”

“First time?”

I mengangguk.

“Oh..dont worry.. ini pun my kali kedua” dia senyum.

“U datang lepas kerja?”

“Yup…selalu busy, tak ada masa…so I join the club”

“Huh?”

“Sorry… kawan I yang introduce ini service kat I so I try. Husband I… selalu overseas dengan girlfriend..so kawan I suruh I try to release stress.”

“Sorry”

“It is ok…since I pun nak try..hehe”

I pun memegang tangan Laura…dia senyum. Lalu tangan lain I pun mula menyusap rambutnya. Kemudian Laura pun mula memeluk I… dia pun mencium mulut I dan I membalas. Kami bermain lidah… dalam seminit sebelum..Laura hentikan.

 

Dia senyum..lalu membisik ditepi pipi I “I belum pernah cuba virgin… nak cuba sampai bawah I sangat basah”

Terus penis I naik…lalu tangannya membawa tangan I ke bawah skirtnya..dinaikan hingga dapat tangan I merasai panty Laura. Sudah basah pantynya..dibahagian pantatnya. I memandang panty satin unggunya memang sudah basah dibahagian tengah.

 

Laura terus memegang penis I dari luar seluar jean. Dia membisik lagi “Bagi I tengok boleh?”

Tanpa memberi any reaksi…I pun menarik seluar jean I ke bawah…dan boxer I turut turun. Penis I terus terdedah..tapi masih malu…I menutup dengan tangan I.

Laura terus memegangnya… I mengeluh

Laura terus main penis I… tak sampai lima minit..I nak pancut.

 

“Laura… tak tahan..i akan pancut”

Dia diam..terus mempercepatkan urutannya…sampai I tak dapat tahan..lalu terus pancut.

 

“Ahh..ah…ah..ah..ah!!!”

Air sperm I kena sofa…so Laura pun mengambil tisu dari bilik air lalu tolong I mengelap semua sperm.

 

“Sedap..” dia senyum

I hanya mengangguk.

“I pun basah…”

I pun terus memeluk Laura.

“Jom pergi…mandi”

I pun mengikut Laura ke bilik tidur.

“Tolong..” dia senyum.

I pun membuka coatnya..lalu unzip skirt. Maka tinggal panty satin unggu dan spagehti-t putihnya. Kemudian…I pun menanggalnya…so Laura memapahkan bra satin unggunya. I tak tahan lalu menramas kedua-dua teteknya dengan bra. Laura pula mula menanggal baju t I yang tinggal.

 

Maka..i sudah pun berbogel didepan Laura…kemudian Laura menanggalkan bra dan pantynya.

 

So kami pun masuk dalam bilik air… air mula mengalir ke badan kami…I sudah tak tahan..lalu bermain pantat Laura…dengan pengetahuan porn.. I memasukkan jari I ke dalam pantat Laura.

 

“Ahhh…jahat” Laura mengeluh

Kami bercium… lalu I bermain pantatnya.

“Ahhh…huh..huh..hhuuuu” dia mengeluh lagi.

 

“YJ…tak tahan dah…kita stop mandi…ok”

I mengangguk…lalu kami mengelap kering badan kami.

Lalu.. Laura pun baring atas katil…I mengikutinya sambil meramas teteknya yang besar itu.

 

Dia terus mengangkang kakinya… “YJ nak rasa tak?”

I tercengah..di situ..lalu Laura sudah tak tahan…terus menurunkan bodynya ke atas I.

Mulut pantatnya adjust lalu …terus menurun ke atas penis I yang sangat keras itu.

Tiba-tiba…I terfikir.

 

“Eh… bukan kena pakai condom?”

“Ah..uuuh, tak paaayyaaaah…you virgin….I nak feel you without condom. Don’t worry I am clean too….aaaahh”

 

I mengangguk sebab sudah tak tahan sedap rasanya.

So… I pun mengikut irama body Laura naik turun…penis I masuk keluar dari pantat Laura.

Panas dalamnya…dan basah.

 

“Laggiii…sedddappp” Laura mengeluh

I pun mempercepatkan haluan I.

 

“Ahhhhh……huhuhuhuh…taaahhhaan YJ”

I masih bertahan…. Masuk keluar penis I dari pantatnya.

Tiba-tiba… Laura bergetar…..

“Cummmminnnng..aaaah aha ah ahaaaaaaaaaaaaaa” dia menjerit.

I pun sudah tak tahan lalu pancut dalam nya…sambil memeluk kuat kat Laura.

Rasa pantatnya bergetar juga….kami pun bercium..dan baring di atas katil.

 

Sambil berbaring…kami berbual-bual…dapat tahu Laura sudah berumur 50. I terkejut bila dia beritahu I umurnya…I comment dia nampak muda lagi. Dia ketawa…I masih meramas teteknya lalu mencium Laura. Kemudian…I pun memasukkan jari I dalam pantat Laura.

 

Dia mengeluh … “Aaahh…main sayaaa”

Lalu..I pun masuk dan keluar jari I di pantatnya. Slowly, jari dapat mencari biji kelentitnya lalu massagenya.

 

“Ah…ah…ah…ah…huuuh”

Tanpa membazir masa, penis I terus masuk dalam pantat Laura lagi sekali.

“AAAAAAHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh” dia menjerit.

Kami menghayun body kami…kali ni lebih cepat…I lebih biasa dari tadi.

 

Penis I semakin keras… bop bop bop..bunyi penis I menebus lubang pantat Laura. Makin basah..dirasai…lalu dinding lubangnya mula bergetar..lagi hayun body Laura hingga I tidak dapat tahan lalu memancut ke dalamnya lagi sekali.

 

Kami..terus baring bersama..masing masing mengembalikan nafas.Kami senyum lalu Laura mahu mandi..so kami pun mandi bersama.

 

 

Apabila..kami mengeringkan badan masing dan mula pakai baju…loceng bunyi pun berbunyi. Tidak lama kemudian… Ms Lee sudah muncul di depan pintu apartment..lalu berbual dengan Laura.

 

Lepas lima minit, Laura pun beredar… lalu Ms Lee menyuruh I check apartment semua in order….sebelum kami keluar.

 
Dalam kereta, i hanya diam sahaja.
Ms Lee mula berkata...
"So... semuanya ok?"
I mengangguk.

"Memang biasa...pertama kali, sedikit malu dan rindu, after sesi itu. Later u sudah biasa...rasa takut pun tak ada"

No comments:

Post a Comment