Tuesday, 29 January 2013

Kolej2


Masa sudah lalu hampir satu bulan, dari 1st time...sudah pun i mengalami 2 sesi lagi dengan client yang berlainan.

Pada suatu hari...i tekun menyiapkan tesis i...tiba-tiba sedar perpustakaan hampir tutup dan sudah tiada student lagi. I pun cepat menghabiskan pengulasan tesis sebelum beredar.

Sudah siap... I pun berperasaan Ms Lee berdiri di belakang i, lalu dia pun berduduk dihadapan i.

"Ms Lee ada case keh?" i tanya.
"Oh, bukan cuma berbual...dapat feedback dari client...u sangat natural dan power."

I senyum "Mana ada... biasa sahaja"

"Client bagi prestasi u 110% woh...member lain pun tak pernah ada feedback macam tu"
"Thank you" i segan sedikit
"Satu client suruh i try u...pasti rasa best...haha"
"Huh?"
"Gurau sahaja... jangan serious"
I diam sahaja.

"Mahu pergi makan...i belanja reward u punya good performance" Ms Lee
"Ok"

........

Malam tu...dia bawa i ke KLCC makan fine dining...so kami pun chit chat pasal kolej n kerja dia.

I tanya dia sekarang seorang tak ada kawan... biasanya memang tak ada kawan hanya client-client utk entertain dia orang.

"So Ms Lee...biasa kat rumah buat apa?"
"Tak banyak... tengok tv, renang kat kondo punya pool... ituloh"
"Tak pernah ada perlu nak rasa... since husband pun tak ada...bf?" i beranikan diri tanya.
"Bf memang tak ada sebab takut tahu businessnya tu... kalau nak masa tu keluar negara atau main sendiri"
"Nampak macam tak ada close punya kawan"
"Sudah biasa... shopping pun seorang.. kalau ada adik pun bagus...hehe"
"Nampaknya..i sudah jadi potensi punya calon jadi adik u..hehe"
"Well kalau u ok...i suka juga"
"Well, kakak baik kita bayar"
"Ok... tapi kakak nak shopping sikit baru balik..ok?"

So i pun mengikut Ms Lee ke Parkson...to my surpise, kami berhenti di bahagian lingerie. I berdiri sahaja sementara dia memilih bra dan panty set... dia ambil set hijau, biru dan marron pergi try.

 

Tak lama kemudian, dia keluar…lepas itu dia tanya I mana set yang sesuai dia… dari jauh I nampak bra set biru tua dengan lace emas..I pun tunjuk itu. Ms Lee pun terus ambil dan pergi memcubanya. Akhirnya, dia beli set hijau dan pilihan I.

 

………………

 

Dalam kereta…baru keluar dari KLCC.

 

“Kakak suka beli bra cantik-cantik…tak nampak pakai”

“Mana u tahu I tak pakai…” Ms Lee pun perlahan membuka butang blouse hitamnya.

 

I termenung … sampai butang ketiga dibukanya… bra coklat dengan lace hitam dipamerkan dengan teteknya yang agak besar nampaknya tak muat bra itu.

 

“Wow”

Dia ketawa… sambil memandu dan biar bra dengan tetek dipamerkan sahaja.

Tiba-tiba I memberanikan diri I “Kakak … betul keh you gurau pasal you nak try I?”

 

“Kenapa… darling adik…?”

“Tak tahu kenapa… malam ni, rasa sangat horny, nak rasa…”

Dia senyum… “Nak drop by Kakak condo for coffee?”

I mengangguk.

 

……………….

 

Sampai kondo..Ms Lee mempelawa I masuk.

Kondonya mempunyai 2 bilik... satu ruang tamu dan dapur. Kondo berwarna kelabu…tapi sangat terang dengan pelbagai lampu.

 

So…Ms Lee menyuruh I duduk di sofa L Lorenza kelabu…dia membancuh coffee.

So…kami pun minum coffee..di ruang tamu.

 

“Adik lepak dulu di sini…kak nak letak benda dalam bilik ok?”

I mengangguk.

 

Ms Lee pun hilang dalam biliknya…tak sampai seminit…I pun memberanikan diri i…pergi menjenguk Ms Lee. Sampai di pintu bilik Ms Lee…kelihatan Ms Lee sedang mengeluarkan bra-branya ke atas katil.

 

“Hi..kak”

“Oh..rupa darling adik”

“Tengok kak tengah buat apa…”

“Tengah check bra-bra yang kak beli tadi..tengok ok tak”

“Mana dapat tengok macam ni…kenalah try satu kali lagi” sambil I mendekatinya lalu mengambil bra-bra itu.

 

“Macam mana nak try..adik kat sini”

“Ahlah…nanti adik boleh bagi comment”… memang horny malam tu…lalu I yang berdiri di belakang Ms Lee pun menletakkan kedua-dua tangan I dibahu Ms Lee. Slowly tangan menghala ke depan…hingga sampai butang blousenya.

 

Ms Lee menoreh ke belakang…melihat I… I sudah pun membuka habis butang blousenya dan kemudian menjatuhkan blousenya ke lantai.

 

“Adik tolong pakai...ok" lalu menanggalkan bra Ms Lee yang tengah pakai.

Tetek 33Cnya...dipaparkan... sedikit layuk... tapi solid. Ms Lee hanya senyum...lalu i pun menolongnya memakai bra biru tua baru itu.

Kemudian...skirtnya ditanggalkan i dan juga pantynya.

Terkejut i nampak pantatnya yang tiada seurat bulu...sudah dipotong. Siap dipakai matching set pantynya... Ms Lee pun membuat pos bagi i tengok. Memang cantik.

 

"Boleh ..." tanya Ms Lee

Belum i dapat balas...i sudah memeluknya...lalu bercium.

"Sangat cantik kakak"

 

Tangan i sudah menjelajah seluruh badan Ms Lee. Kami pun bercium...kemudian bra n pantynya pun i tanggalkan.

 

Tangan mula menjelajah ke bahagian bawah...meraba pantatnya.

 

"Ahhhh" Ms Lee mengeluh.

 

“Kak … tolong tanggalkan .. baju I” I membisik di telinganya lalu mencium.

 

Tangannya mula menurun ke seluar jean I.. dibuka butangnya… kemudian terus menanggalkan seluar I… lepas I sendiri menanggalkan T-shirt I. Ms Lee terus menyelak tangannya dalam boxer saya lalu mencari batang tegang I.

 

Lalu.. memegang batang I.

 

“Huuuhhh” I mengeluh

Dengan penuh … ghairah, Ms Lee meramas batang … semakin besar dan tegang dijadinya.

 

I sudah… tak tahan, tanpa menunggu… I terus menolak Ms Lee ke atas katil….dan terus menekan penis I dalam lubang pantat Ms Lee. Ms Lee asyik menolak….

 

“Jangan..jangan… u belum pakai condom…….ahhhh.. ahhh ahhh”

I terus menekan dan berdayung penis I masuk dan keluar dari lubang pantat Ms Lee yang sangat berairnya.

 

“I tak kisah… I nak… adik nak kakak macam ni… ahhh”

Lagi kuat I menekan penis I masuk… sampai Ms Lee bergegar… tak berhenti.

“Uh..uh ..huh… jannngaannn ahhhhhhhhhhhhhhhh, kakak nanti … ah kakak ah ah nnnaanti kakak pregnant macammm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh, mana?” Ms Lee sudah tak tahan asyik menarik nafas.

 

“Ahhh… tak apa…adik nak kakak… kalau kakak pregnant… adik masih nak kakak…aaahh, kaaaaaak ok tak?”

 

Ms Lee sudah tak kisah… lalu berdayung bersama… “Janggaan berhenti.. kakak nak… bagi semua kat akak….”

 

Kami… bertukar posisi.. lalu buat doggie style…

 

“Aaaaahhhhhhhhhhhhh…. Sedap, sedap, sedap…aaaaah” Ms Lee kuat posisinya

I pun tak tahan lalu pancut dalam pantat Ms Lee.

 

Kami terus baring dikatil… mengejar nafas masing-masing.

 

“Betul keh….adik nak kakak.. sudah lama ada lelaki macam tu kata pada akak”

“Kakak ingat I cakap semata-mata nak pancut tanpa condom.. adik cakap betul”

 

“Habis kenapa, ada lagi cantik dan muda punya gal kat kolej lagi bagus”

“Ingat.. first time kakak approach I kat library… I setuju sebab boleh close dengan kakak…tapi malu nak cakap… kalau macam ni.. kakak masih nak I serve client kakak”

 

“Tak tahu… nanti baru bincang… sekarang nak adik lagi..come on”

 

Malam itu…I main lagi 2 kali sebelum… kami stop tidur.

1 comment: